Speciellt designad för personer som vill arbeta med hälsa online  

Hur du kan, utan förkunskaper eller erfarenhet, skapa ett hälsoföretag online inom 12 veckor med vårt system

Funderar du på att starta ett eget hälsoföretag online, men har inte kunskapen eller erfarenheten? Är du redan inom hälso/fitness/idrottsyrket eller är du bara trött på ditt nuvarande jobb, och alltid drömt om att jobba med hälsa och fitness och speciellt online? Då ska du boka ett samtal med oss!

Detta är inte:

 • En säljutbildning som du ser att alla andra erbjuder.
 • En marknadsföringskurs i sociala medier, som många tror är den “magiska kulan”.

Däremot är det ett beprövat recept på:

 • Hur du hittar ditt personliga sätt att arbeta.
 • Hur man sätter och når specifika mål.
 • Hur man bygger en skräddarsydd marknadsföringsplan.
 • Hur man startar och skapar tillväxt snabbt. 

Den här idén förändrade mitt liv för alltid. Den andra idén tog det till nästa nivå!

Mitt beslut 2001 skapade min första frihet och jag kunde äntligen arbeta på ett smart sätt hemifrån och inte sälja min tid timme för timme.

Men 2017 insåg jag att samma modell inte skapade samma frihet längre. Därför växlade jag 360 grader och använder nu en online modell som ger rätt verktyg och kunskap för att skapa ett företag som passar in i den nya eran vi går in i.

Som nyutexaminerad var jag verkligen glad att jag hade valt min hobby och passion som mitt yrke. Jag älskade känslan av att aldrig känna att det var ett jobb. Allt kändes precis som att jag fortfarande höll på med min hobby (idrott). Men några år på vägen blev jag superfrustrerad. Jag älskade det jag gjorde men jag hade ingen fritid för familj eller vänner. Jag jobbade alltid och var alltid borta. När jag slutade sälja min tid som expert och istället skapade ett sätt att utnyttja min tid kunde jag äntligen fortfarande göra det jag älskade men även ha tid över. Då kom friheten på riktigt!


"Jag skulle hellre ha 1% av ansträngningen av 100 män än 100% av min egen insats."

- J. Paul Getty

Min andra idé kom 2017. Jag hade min tidsfrihet tack vare hävstången men jag hade inte friheten geografiskt. Jag var fortfarande fast på mitt kontor och satt fast fysiskt i fysiska lokala möten.

Jag insåg hur sakta men säkert allt rörde sig på nätet. Men när jag pratade med kollegor sa de att det aldrig skulle fungera i vårt yrke som hälso-/fitness-/idrottsproffs. Det roliga är att det var samma respons som jag fick när jag började utbilda och certifiera personliga tränare i mitten av 90-talet. Alla sa i princip att det inte skulle fungera. Det skulle bara bli en stor grej med kändisar och superrika människor. Hur fel hade de nu?

I början av att bygga verksamheten online var jag överväldigad över hur mycket arbete det var och hur mycket pengar jag spenderade på det. Jag satt i princip framför datorn dag och natt det första året. Men den stora ketchupeffekten kom och vi exploderade! Med en ny framgång kommer framgångsproblem. Alla rookie misstag dök upp och vi var tillbaka 24/7 framför datorn.

Nu har vi hjälpt människor att komma igång inom online-hälsa/fitness/sport sedan 2018 och det känns riktigt bra. De behöver inte gå igenom våra utmaningar och spendera alla dessa pengar.

Vi har utbildat mer än 120 online entreprenörer och hjälpt dem att bygga upp en solid onlineverksamhet! De har alla nu möjlighet att antingen arbeta 100 % online eller dela upp det med sitt lokala företagande. Vi har försett dem med all kunskap och verktyg de behöver för att lyckas online

Med vår kurs och support kommer Du att bygga en gedigen mycket funktionell onlineverksamhet. Vi guidar och stöttar dej. Du kan välja en specifik nisch eller så hjälper vi dig. Du får verktygen, träningen och och en plan att följa och du väljer själv i vilket tempo du vill jobba.

INTRODUCERAR

Vårt system hjälper dig att skapa och utveckla, inte bara din online-verksamhet, utan också få dig att sätta fasta mål och lära dig hur du når dem, hitta din personliga stil som entreprenör genom ett kraftfullt verktyg och du kommer också att få en möjlighet att samarbeta hos oss när du är klar med kursen och blir certifierad som DIGITAL HÄLSOPRENÖR (hälsoentreprenör) 

VAD ÄR DET EGENTLIGEN?

Det 12 veckor långa certifieringsprogrammet (där du kan starta din onlineverksamhet efter 6 veckor) kommer att ge dig alla fördelar och kunskaper du kan önska dig. De flesta hälso- och fitnessproffs har ingen utbildning i hur man arbetar online, och inte många utbildningsprogram erbjuder detta specifikt för onlineutrymmet.

VAD ÄR INKLUDERAT?

PERSONLIG COACH

Jag kommer personligen att coacha dig och hjälpa dig att skräddarsy kunskapen för att passa din nisch. Du kommer att ha både inspelade lektioner och livesessioner.KRAFTFULLA VERKTYG
 

Du kommer att få 1 års guldmedlemskap med Goalmapping och “Wealth Dynamics” plus en debrief som båda hjälper dig att sätta upp och nå dina mål med hjälp av din skräddarsydda entreprenörsstil som vi kommer att skapa

LANSERINGSPLAN FÖR 12 VECKOR

12 veckors lanseringsmall. Du får en kampanjmall designad för vår bransch. Efter att du har skapat din kampanjplan kommer vi att mäta och justera allt du gör.VÅR 5-STEGS PROCESS 

 1.

Definiera din vision

Genom att arbeta på och finjustera din framtidsvision ser vi till att din tid och ansträngning är inriktad på din personliga vision. Från den visionen kommer du sedan att skapa en goalmap som hjälper dig att nå dina mål mycket snabbare.

 2.

Din personliga profil

Med Wealth Dynamics Profile kommer du att förstå hur din personliga stil som entreprenör kommer att göra dig till en mycket bättre affärsutvecklare och få dig att förstå vad du bör fokusera på, vad du bör undvika att göra och vilken typ av människor du behöver samarbeta med.

 3.

Bygg ditt fundament från din personliga mall

För att få en tydlig bild av din plan kommer vi att skapa en mall för dig som blir din färdplan

 4.

Börja bygg din business undertiden du lär dig

Vi tror på massive action! Medan du fortsätter att lära dig och bygga ditt företag hjälper vi dig att komma igång redan i vecka 6! På så sätt kan vi coacha dig och hjälpa dig i vad du ska göra och hur du får igång ditt företag.

 5.

Implementera

När vi närmar oss mållinjen har du nu alla verktyg och kunskaper för att implementera alla dina lärdomar och explodera i din verksamhet.

LÅT OSS SE OM DETTA ÄR FÖR DIG:

Vårt Digital Hälsoentreprenörs-program är speciellt utformat för alla förvirrade och frustrerade människor som

 • Som kämpar för att komma igång.
 • Som vill lämna “the rat race”.
 • Som inte har kompetens eller pengar att göra det på egen hand.
 • Som vill ha ett beprövat steg för steg-system att följa.
 • Som inte vill riskera sina pengar.
 • Som inte är säker på hur man bygger massiv följarskara.
 • Som inte har tidigare utbildning eller kunskap inom området.
 • Som inte vill slösa sin tid.

BLI DIGITAL HÄLSOENTREPRENÖR

Om du känner att du vill bygga upp en onlinekarriär vid sidan av, eller på heltid, då har vi lösningen för dig. ANVÄND VÅR CERTIFIERINGSKURS ONLINE FÖR ATT KOMMA IGÅNG INOM 6-8 VECKOR!

CERTIFIERAD HÄLSOENTREPRENÖR OCH HÄLSOCOACH

 • Support i 90 dagar (2700 €)
 • Assessment (97 €)
 • Golmappning (100 €)
 • Promoplan för vår bransch (290 €)
 • Certifiering (300 €)
 • Helårs månatlig support efter att du är certifierad (490 €)
 • Bli partner (990 €)

TOTALT VÄRDE: €4967

BETALA

29500 SEK

3 betalningar a´

11000 SEK

HAR DU FRÅGOR ?

Boka ett kostnadsfritt samtal med oss för att ta reda på hur programmet hjälper dig att bli en oberoende Digital Healthpreneur och gör det du älskar för att leva.

Vad säger tidigare kunder och medarbetare?

 "Denna kunskapen samt Ronnys coaching har gett mig en grym kunskap om hur jag som fysioterapeut kan arbeta online." 

Carina Hammarstrand
Fysioterapeut och ägare till Physiocraft

 "Jag har fått helt ny insikt och kunskap i hur jag kan skapa en onlineverksamhet som ger mig den frihet jag vill ha som personlig tränare." ." 

Tim Johansson
Personlig Tränare & författare

 "Tack vare Ronnys coaching och kunskapen i hans kurser har min verksamhet som pt kunnat växa på ett sätt jag inte tidigare trodde var möjlig." 

Jonas Hansson
Personlig Tränare och ägare till JHPT

Course Curriculum

Ronny Kvist

 • Idrottsfysiolog
 • 31 år som professionell tränare för fitness och idrott
 • Certifierat personlig tränare och nutritionister i 15 år
 • Utbildare för Svenska Tennisförbundet
 • Tränare för Svenska Landslaget i Friidrott
 • Personlig tränare för toppidrottare
 • Författare till boken “Hälsa i ett nötskal”.
 • 21 år som coach i ett näringsföretag.
 • 6 år som onlinecoach.
 • Affärsutvecklare med 7 nystartade företag.
 • Prisad offentlig talare (publik upp till 13 000).
 • Corporate Peak Performance Coach i 15 år.
 • 25 år av volontärcoachning av barn.